News

Made in Denmark sæson ll genudsendes

Søndag morgen kl. 8.10 kan man gense DR Made in Denmark sæson ll. Programmet kan også streames, så man selv kan bestemme hvornår man:

https://www.dr.dk/tv/se/made-in-denmark/made-in-denmark-serie-2/made-in-denmark-ii-3-8

Read more →

VOX - Harboøre skole og Børnecenter

Jeg har gennem de sidste par måneder været involveret i udviklingen af en større betonskulptur til Harboøre Skole og Børnecenter. Skulpturen er en 160 cm høj udgave af skolens nye logo VOX udført i beton. Skulpturen indgår som legeredskab i skolegården. Logoet er udformet af Complot i Lemvig og selve form- og støbearbejdet er udført af entreprenørfirmaet Søren V. Jensen i Lemvig.

Resultatet er imponerende og børnene har allerede taget det nye 'legetøj' til sig.

Read more →

Tonton omtale på brasilliensk design hjemmeside

Read more →

Beton skulpturer til Dansk Beton

De sidste 3 måneder har jeg støbt 150 små betonskulpturer til foreningen Dansk Betons prisfest for bæredygtig beton. Skulpturerne er gaver til gæsterne ved prisfesten. (http://danskbeton.dk/)

Prisfest Dansk Beton - tonton skulpturer

Prisfest Dansk Beton - tonton skulptur

Read more →

Åh Aarhus...

Tonton nævnt som nr. 4 ud af 10 forretninger i Aarhus med kant og originalitet i ny bog om Aarhus. Bogen 'Åh Aarhus' udgives i anledning af at Aarhus i 2017 er Europæisk kulturby og kan snart købes hos byens boghandlere. Kan også ses i butikken i Badstuegade og på www.gad.dk (Gads Forlag).

Åh, Aarhus

Read more →

DR1 Aftenshowet

Tontonprodukter hygger i efteråret i DR1 Aftenshowet. Der er en barcode, en boks, en rund bakke og nogle lysestager fra Tonton. Alt sammen flot opstillet i studiets indretning. Tak.

Tonton beton i DR1 Aftenshowet

Read more →

Designbase - omtale

Tonton får omtale i den trykte udgave af magasinet Designbase, august 2016. Læs artiklen i pdf udgave ved at trykke på foto her under.

Read more →

Danish.tm Concrete Aesthetics

Tonton får flot omtale på www.danish.tm

http://danish.tm/article/concrete-aesthetics/

foto: Birhte Vembye

Read more →

Made in Denmark II - Beton

DR1 Made in Denmark beton, Anders vinder

DR1 VISER FRA LØRDAG D. 25. FEBRUAR IGEN MADE IN DENMARK ll. 

.... Det er dog kun for de morgenfriske, da programmet starter kl. 05.40. Til gengæld bliver udsendelsen igen tilgængelig på DR1 webtv i en periode - God fornøjelse.
Read more →

Tonton får flot omtale på www.danskbeton.dk

Read more →