Made in Denmark - sæson 2

DR1 viser fra tirsdag d. 2. februar 8 nye afsnit af programmet Made in Denmark. I år er der flere nye materialer med, bl.a. beton.... Jeg er beæret over at få chancen for at vise mit materialer og alle dets muligheder frem for DR's seere og mine kunsthåndværkerkollegaer, som jo skal prøve deres kreativitet af i mit materiale... og det er ikke kedeligt :)

Jeg lukker salget fra min webshop midlertidigt for at bruge min tid på at producere eksisterende og nye produkter. I kan dog stadig se jer omkring på siden, men det er ikke muligt at gennemføre køb. Håber på jeres forståelse :)

Jeg arbejder desuden på at etablere en fysisk butik i Aarhus, så I kan se og mærke mine betonprodukter før i køber. I kan følge med på min Tonton Facebookside og her, hvor jeg vil uploade nyt om 'slagets' gang i Made in Denmark.

Kærlig hilsen Anders