Handels- og leveringsvilkår

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for køb fra Tontons webshop: Tontonshop, CVR. Nr. 19538109.
 
Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Tonton og gælder alene ved levering i Danmark eksklusiv Færøerne, Grønland og danske officielle repræsentationer uden for Danmarks grænser. Vi forbeholder os ret til – UDEN varsel at ændre vores betalings og leveringsbetingelser.
 
Leveringstidspunkt og transport .
Levering af varer fra Tontonshop anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret, dvs. når transportøren har forsøgt at levere varen på din adresse. Forsendelsen af varer sker med Post Danmark eller GLS. Leveringstid: fremgår af produktbeskrivelsen.
Fragt prisen vil altid kunne ses I din samlet pris før du betaler og inkluderer alene fragt indenfor Danmarks grænser, ekslusive Færøerne og Grønland. Tontonshop anvender Pay Pal der først lægger forsendelsesomkostningerne til købsprisen efter at betalingskortoplysningerne er afgivet. Varens samlede pris inkl. forsendelse kan derfor først ses sidst i købsforløbet. Derfor angives forsendelsesomkostningerne særskilt under hver vare.
 
Du har også mulighed for at afhente og betale din vare direkte fra vores virksomhed:
Bushøjvænget 15, 8270 Højbjerg - som tillige er din returadresse ved fortrydelse.

 
Garanti og reklamation.
Alt salg fra denne website er omfattet af den danske Forbrugerkøbelov. Det betyder, at forbrugere har 2 års reklamationsret på varer købt hos Tontonshop.
Reklamationsretten gælder varer, hvor der kan konstateres en mangel, dvs. en oprindelig fejl og ikke slid og ælde og alene såfremt varen er i samme stand som ved levereingen herunder i original og ubrudt emballage.
Efter modtagelse af de bestilte varer bedes du kontrollere varerne for eventuelle fejl eller mangler ved leveringen fra Tontonshop. Disse skal påberåbes hurtigst muligt og indenfor 8 dage efter du har opdaget den mulige fejl. Kontakt os venligst på mail: at@tonton.dk
Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig, idet du ved din bestilling samtidigt accepterer at der er tale om produkter hvor variationer og kosmetiske forhold kan forekomme.
Er emballagen beskadiget ved leveringen påpeges det skriftligt over for transportøren, Post Danmark eller GLS, eller den eventuelt af dig valgte transportør. Sker dette ikke bortfalder reklamationsretten.
 
Betaling & Levering
Alle ordrer betales via  Pay Pal: VISA, VISA Electron, Mastercard, Maestro, JCB eller Americcan Express.
Dette er en enkel og sikker betalingsmåde for både dig og os.
Når du indtaster dit kortnummer og andre data, er du beskyttet af en sikker, krypteret SSL-forbindelse.
Beløbet vil blive trukket på din konto efter modtagelse af bestilling. Alle vores priser er angivet inkl. moms.

Ønsker du/I selv at afhente varerne, sker betalingen først når varerne afhentes, i hvilket tilfælde der vil være tale om kontantkøb.

Returret.
Ved bestilling på Tontonshop yder vi 14 dages returret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Dette gælder dog ikke større partier der produceres efter ordre til dig.
Du har pligt til at returnere varen i samme stand og mængde, som den er modtaget. Derudover skal varen stadig være i original emballage, idet emballagen skal være i en stand, der gør det muligt at sælge varen igen. Fragtomkostninger i forbindelse med returretten betales af dig som køber og risikoen for transporten påhviler dig.

Når varen er modtaget retur på vores lager og godkendt, sætter vi ordrebeløbet ind på din konto indenfor 8 dage såfremt returneringen kan accepteres – se ovenfor.
Husk altid at gemme fakturaen – kvitteringen.

Priser & Produkter på Tontonshop.
Der tages forbehold for moms og kroneændringer, trykfejl, ikke fremkomne varer samt udsolgte varer. Tilbudspriser er gældende så længe lager haves. Hvis en vare er udgået af Tontonshops sortiment, vil denne automatisk blive fjernet fra dine favoritter og indkøbskurv. Der tages forbehold for, at farverne på billederne kan afvige fra den egentlige farve.
Der tages forbehold for eventuelle trykfejl på siden.